FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD - KLIK HER

Malerfirma med mere end 65 års erfaring

Malerfirmaet Kjøgx ApS er en familievirksomhed, som blev stiftet helt tilbage i 1949 af Helge Kjøgx. Dengang lå værkstedet i en baggård i Finsensgade, hvorfra Helge cyklede ud og lavede malerarbejde i flyttelejligheder og for private.

I dag har virksomheden adresse på Nyhavnsgade i Esbjerg med tilhørende afdelinger på Fanø og i Ho, og vi fungerer som din lokale maler i netop disse områder. Både blandt private og erhverv har malerfirmaet en stor kundekreds, som omfatter kunder i hele Jylland.

 

Firmaet drives i dag af tre af Helge Kjøgx’ børnebørn, Lars, Thomas og Mikkel Kjøgx. De tidligere indehavere, Hans Jørgen og Flemming Kjøgx, Helges sønner, er dog stadig aktive i firmaet. Alt i alt beskæftiger vi omkring 40 medarbejdere – alle fagligt veluddannede og med erfaring på mange områder inden for malerfaget. Med bl.a. certifikater i epoxy, brandhæmmende behandlinger og restaurering med gamle maleteknikker favner vi bredt.

 

Vores malerfirma hører ind under Danske Malermestres garantiordning, som sikrer kunderne et godt og holdbart resultat. 

 

En bred pallette af arbejdsopgaver

 

Oprindeligt beskæftigede vores malerfirma sig hovedsageligt med opgaver inden for boligforeninger og den private sektor. Det gør vi stadig, og i dag spænder vores arbejde også over en lang række af opgaver inden for erhvervssektoren.

 

Generelt kan vi sige, at vi favner bredt i forhold til, hvilke maleropgaver vi kan udføre, og vi henvender os som sagt både til projekter for private og virksomheder.

Du kan læse mere om, hvad vi kan gøre for dig under Vi tilbyder.

Top